ÅBENT HUS
I CIKORIEHAVEN

Kom til Åbent Hus:
Søndag kl. 10.00 - 12.00

Find os på Cikoriegade, 2640 Hedehusene

KONTAKT
MÆGLER

PROJEKTSALG
danbolig København Projektsalg & udlejning
Holbergsgade 11
1057 København K
Tlf.: 70 20 30 17
koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

Find vej: Du finder salgspavillonen på Cikoriegade. Kig efter en blå pavillion og skilte med Cikoriehaven og danbolig. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 20 30 17

OM
AG GRUPPEN

BYGGET TIL MENNESKER.
SKABT MED OMTANKE.

Det er AG Gruppen, der står bag udviklingen af Cikoriehaven.

AG Gruppen bygger boliger og erhvervsbyggerier, til det liv danskerne lever
og har opført mere end 8.000 boliger siden grundlæggelsen i 1986.

BYGGET TIL
MENNESKER.

AG Gruppen udvikler boligprojekter, som skaber rum til forskellighed og fællesskab for de mange, som vil bo sammen og hver for sig under byens tage. Og vi er med hele vejen i processen. Fra vi udvælger den rigtige grund og udvikler et skræddersyet projekt, som passer til området og det eksisterende miljø. Til vi flytter ind på byggepladsen og bliver der, til boligerne står færdige uden fejl og mangler, og de nye beboere trygt kan sætte nøglen i deres nye hoveddør. Det giver nemlig glade og tilfredse kunder. Sådan har vi udviklet, projekteret og bygget på tværs af landet gennem mere end 30 år, altid med fokus på ansvarlighed, ordentlighed og en god portion fynsk fornuft. Det er det, vi kalder byggeri med omtanke.

SKABT MED
OMTANKE.

Vi går aldrig på kompromis, når det gælder kvaliteten på de hjem, vi udvikler, eller den indflydelse de har på miljøet og lokalområdet omkring dem. Vi har bred erfaring med opførelse af miljø-certificerede byggerier og er aktive i udviklingen af nye, bæredygtige løsninger. Det handler om at tage ansvar og om at gøre sig umage hver eneste dag. Vi sætter en ære i detaljen og i altid at vælge den rigtige løsning frem for den nemme. Og det uanset om vi udvikler for os selv eller andre, hjælper nye investorer til gode afkast, hyres ind som totalentreprenør eller står som udlejer af egne boliger. Vi afleverer det nøglefærdige byggeri til den aftalte tid og pris – og i den rigtige kvalitet. Vores kompromisløshed er til glæde for dem, som skal leve og bo i vores ejendomme og for dem der ejer dem. Det er vores garanti for gode løsninger.  

AG GRUPPEN

Hollufgård
Hollufgårds Allé 12
5220 Odense SØ,
Danmark

+45 66 13 33 32
info@aggruppen.dk

KONTAKT - HAR DU SPØRGSMÅL,
ER VI KLAR TIL AT SVARE DIG

Vil du vide mere om de kommende boliger i  Cikoriehaven, holder vi åbent hus hver søndag. Her vil vores dygtige mæglere fra danbolig fortælle dig meget mere om projektet, fælleshuset og livet i Nærheden.

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte mægler på tlf. 70 20 30 17  eller sende en besked via kontaktformularen. 

UDFYLD FORMULAREN SÅ KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT

KONTAKT MÆGLER

PROJEKTSALG
danbolig København Projektsalg & udlejning
Holbergsgade 11
1057 København K
Tlf.: 70 20 30 17
koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

UDVIKLER: 
AG GRUPPEN
www.aggruppen.dk

Design and powered by nood.