ARKITEKTUREN
I CIKORIEHAVEN

Kom til Åbent Hus:
Søndag kl. 10.00 - 12.00

Find os på Cikoriegade, 2640 Hedehusene

TREDELT
FARVESPIL

Cikoriehavens boliger består af tre typer huse: Etageboliger, punkthuse og rækkehuse.

De tre boligtypers facade får hver sin farve tegl. Det giver hver boligtype sin egen identitet, og hele Cikoriehaven får et smukt farvespil

Etageboligerne holdes i røde tegl, punkthusene bliver gule og rækkehusene får mørke, brunlige tegl.

Hver boligtype får sin egen identitet.
Etageboligerne holdes i røde tegl, punkthusene i gule og rækkehusene i mørke, brunlige tegl.

Jes Johansen, Arkitekt – tnt Arkitekter

FORNØJELSE
OG FORDYBELSE

I Cikoriehaven får du en nybygget ejerbolig, som du blot skal koncentrere dig om at nyde til fulde. Her skal du ikke bekymre dig om parcelhusets græs der skal slås, hække der skal beskæres, og haveaffald der hober sig op. Der er god tid til det vigtige i livet; at nyde tiden med familien, slappe af i dit eget selskab eller få en god snak med naboen i gårdhaven.


BÆREDYGTIGE BOLIGER
MED
GULD-CERTIFICERING

Cikoriehaven udvikles efter bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. Det vil sige, at byggeriet hele vejen under projektering og opførelse har gennemgået en streng kontrol med fokus på miljømæssig kvalitet.

Arkitekterne har blandt andet haft stort fokus på skybrudssikring af Cikoriehaven. Rækkehusene får levende sedumtage, der optager regnvandet og skåner kloaknedløbet ved store regnskyl. I den grønne fælleshave, dannes et mindre vandbassin, når en lavning fyldes med det overskydende regnvand, som drænes fra bygninger og fællesarealer. DGNB guld-certificeringen har også indflydelse på valget af byggematerialer og er din garanti for, at der er brugt sikre og bæredygtige byggematerialer, uden sundhedsskadelige stoffer.

KONTAKT - HAR DU SPØRGSMÅL,
ER VI KLAR TIL AT SVARE DIG

Vil du vide mere om de kommende boliger i  Cikoriehaven, holder vi åbent hus hver søndag. Her vil vores dygtige mæglere fra danbolig fortælle dig meget mere om projektet, fælleshuset og livet i Nærheden.

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte mægler på tlf. 70 20 30 17  eller sende en besked via kontaktformularen. 

UDFYLD FORMULAREN SÅ KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT

KONTAKT MÆGLER

PROJEKTSALG
danbolig København Projektsalg & udlejning
Holbergsgade 11
1057 København K
Tlf.: 70 20 30 17
koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

UDVIKLER / BYGHERRE
AG GRUPPEN
www.aggruppen.dk

Design and powered by nood.