En lejlighed, du vil hjem til

Egen altan eller terrasse. Et rummeligt, lyst køkkenalrum i direkte forbindelse med din stue. Gulvvarme i alle rum og et praktisk depotrum til hverdagens ting. Alt det, der skaber rammerne om et hjem.

Cikoriehaven består af 110 lejligheder og rækkehuse med 2, 3 eller 4 værelser på 67 til 122 m2. Alle bygningerne vender ind mod det store, grønne gårdrum og orangeriet, fælleshuset og legepladserne, hvor du hjemmevant kan hilse på naboen eller blot nyde stemningen bag orangeriets glas.

Et køkken, der rummer hele hverdagen

Midt i lejligheden ligger det store køkkenalrum, der bliver hjemmets helt naturligt centrum.

Her er nemlig rigelig plads til både madlavning, familietid og gæster, for rummet er i direkte forbindelse med både stue og altan/terrasse – så her kan du lave mad, imens børnene rumsterer i stuen, gæsterne sidder på altanen, og du stadig er en del af det hele.

De store gulv-til-loft vinduer sikrer et indbydende lysindfald, der får rummet til at virke endnu større.

Se ledige boliger

Nøglens hjemmevante klik i døren. Det bløde bump af tasken mod gulvet og det hjemlige virvar af sko og nøgler. Du sænker skuldrene, slapper af. Nu er du hjemme.

Dagen starter og slutter på badeværelset

Lyst, nordisk og med helt rene linjer. Behagelig gulvvarme til de kolde morgener og integreret vaskesøjle, der gør hjemmelivet nemmere.

På badeværelset er der plads til både små og store på samme tid. Brusekabinen har en elegant glasvæg og klinker fra gulv til loft. Og i det integrerede skab er der plads til alt det, du har brug for, imens de åbne hylder giver nem adgang til det, du bruger allermest. Og i det integrerede skab er der plads til alt det, du har brug for, og nem adgang til det, du bruger allermest.

Fælleshus og orangeri, udekøkken og legepladser

Det er ikke kun din lejlighed, du kommer hjem til. Det er hele Cikoriehaven. For nede i gårdrummet ligger det store fælleshus og orangeri omgivet af terrasser og legepladser for store og små.

Orangeriet er perfekt til den lille pause med en kop kaffe mellem planterne og med udsigt til legepladserne og livet på den anden side af glasset.

Fælleshuset er opvarmet og har både toilet, køkken og garderobe, og du kan nemt slå den store foldedør op mellem orangeri og fælleshus og invitere til fest, fællesspisning og alt, der imellem.

Udforsk hele Nærheden
Kontakt og information

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte mægler på telefon, e-mail eller en besked via kontaktformularen.

chevron-down

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.