En lejlighed, du vil hjem til

Egen altan eller terrasse. Et rummeligt, lyst køkkenalrum. Gulvvarme og et praktisk depotrum til alt det, der fylder.

Cikoriehaven bliver bygget i to etaper med 110 lejligheder og rækkehuse med 2, 3 eller 4 værelser på 67 til 122 m2.

Indflytningen i 1. etape er allerede i fuld gang, og fra april 2024 starter salget af etage-ejendommen i 2. etape, der er indflytningsklar fra marts 2025.

Alle bygningerne vender ind mod det store, grønne gårdrum og orangeriet, fælleshuset og legepladserne.

Et køkken, der rummer hele hverdagen

Midt i lejligheden ligger det store køkkenalrum, der bliver hjemmets helt naturligt centrum.

Her er nemlig rigelig plads til både madlavning, familietid og gæster, for rummet er i direkte forbindelse med både stue og altan/terrasse – så her kan du lave mad, imens børnene rumsterer i stuen, gæsterne sidder på altanen, og du stadig er en del af det hele.

De store gulv-til-loft vinduer sikrer et indbydende lysindfald, der får rummet til at virke endnu større.

Se ledige boliger

Nøglens hjemmevante klik i døren. Det bløde bump af tasken mod gulvet og det hjemlige virvar af sko og nøgler. Du sænker skuldrene, slapper af. Nu er du hjemme.

Dagen starter og slutter på badeværelset

Lyst, nordisk og med helt rene linjer. Behagelig gulvvarme til de kolde morgener og integreret vaskesøjle, der gør hjemmelivet nemmere.

På badeværelset er der plads til både små og store på samme tid. Brusekabinen har en elegant glasvæg og klinker fra gulv til loft. Og i det integrerede skab er der plads til alt det, du har brug for, og nem adgang til det, du bruger allermest.

Fælleshus og orangeri, udekøkken og legepladser

Det er ikke kun din lejlighed, du kommer hjem til. Det er hele Cikoriehaven. For nede i gårdrummet ligger det store fælleshus og orangeri omgivet af terrasser og legepladser for store og små.

Orangeriet er perfekt til den lille pause med en kop kaffe mellem planterne og med udsigt til legepladserne og livet på den anden side af glasset.

Fælleshuset er opvarmet og har både toilet, køkken og garderobe, og du kan nemt slå den store foldedør op mellem orangeri og fælleshus og invitere til fest, fællesspisning og alt, der imellem.

Udforsk hele Nærheden
Nem og bekvem parkering

Der er gratis parkering både i terrænet udenfor og i p-husene i Nærheden. Her finder du også de første mange ladestandere: der er 16 ladestandere og plads til 24 mere på øverste dæk af p-huset lige ved Cikoriehaven samt 57 ladestandere på taget af p-husene på Sporstræde 45 og Kongelysvej 177.

Indflytning i 1. etape starter august 2023, og 2. etape er klar ultimo 2023.

Jeg vil vide mere

Har du spørgsmål til boligerne, vil du kontaktes eller tilmeldes vores nyhedsbrev?

Så udfyld formularen her

Du er også altid velkommen til selv at kontakte mægleren på 70 20 30 17 eller koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

Kontakt
chevron-down

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.