DESIGN DIN EGEN
DRØMMEBOLIG

Er du til naturlige egetræsgulve eller et badeværelse med sildebensfliser? I Cikoriehaven kan de hurtige få lov til sætte deres helt eget præg på deres drømmebolig. Slår du til inden juni, åbner vi op for en lang række tilvalgsmuligheder i dit kommende køkken-alrum, stue og badeværelse.

Mange tilvalgsmuligheder i Cikoriehaven
Går du med en lille designerdrøm i maven? At designe dit eget hjem med lige præcis de materialer som passer til jeres møbler og boligdrømme? Den mulighed har du i Cikoriehavens kommende lejligheder og rækkehuse. Helt konkret får du udleveret en lang liste med valgmuligheder i dit nybyggede badeværelse og til gulvene i familiens opholdsrum, og så får du kontakt til en rådgiver fra Invita, som hjælper dig med at designe dit nye køkken.

Både rækkehusene og lejlighederne i Cikoriehaven er grundlæggende indrettet i en lys, skandinavisk stil, men det er dine designvalg, som skal gøre dit kommende hjem unikt og personligt.

Hvordan ser din køkken-drøm ud?
Som boligkøber i Cikoriehaven bliver du tilbudt et samarbejde med køkkeneksperter fra Invita. Du får lov til at lege med materialer og farvevalg, og hvilken designlinje dit drømmekøkken skal skabes ud fra. Går du og drømmer om en Quooker i familiens køkken, er dette også en mulighed at tilkøbe.
Glæd dig til at bladre gennem kataloget af tilvalgsmuligheder og køkkenskabsvarianter, og til at få en grundig snak med Invitas rådgivere.
Når du har valgt det køkken, som passer til jer, er det bare at læne sig tilbage og vente på indflytning. Det er nemlig fordelen ved at designe og købe en nybygget bolig, som er lige til at sætte jeres møbler ind i. I slipper for det grove arbejde og en lang renoveringsproces, og kan gå direkte til den sjove del; boligstylingen.

Du får lov til alt det sjove i processen, mens andre står for det hårde arbejde med at gøre din boligdrøm til virkelighed.

Drømmer du om sildebensmønster?
Udover køkkenmaterialer er det også op til dig at beslutte, hvordan jeres nye badeværelse skal se ud. Skal fliserne være i en dyb, mørk farve eller er du mere til det lyse, skandinaviske look? Med til tilvalgsmulighederne hører også muligheden for at få de meget populære sildebensfliser i brusenichen på badeværelset. Et super moderne look som giver hele badeværelset et elegant touch.
Det smukke sildebensmønster er også en mulighed som sildebensparket i eg på stuegulvene, ligesom der findes mange andre smukke egetræsvarianter at vælge mellem.

OBS – Skynd dig før det er for sent!
Mulighederne er mange, og du står over for en masse valg under tilblivelsen af dit nye drømmehjem.Det eneste du skal være opmærksom på er, at tilvalgsmulighederne kun gælder frem til d. 1. juni 2022. Vil du have medbestemmelse på skabelsen af dit nye rækkehus eller lejlighed i Cikoriehaven, skal du derfor nå at købe en bolig i Cikoriehaven før denne dato. 

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med designprocessen.

Vil du vide mere om Cikoriehaven?

Skriv dig op her og bliv kontaktet af en mægler.

Bor du i ejerbolig?*
Betingelser*

Kom til Åbent Hus i Cikoriehaven

Kom til Åbent Hus og oplev de nybyggede ejerboliger. Vi er at finde på Cikoriegade, 2640 Hedehusende:

Onsdag kl. 16.00 – 17.00
Søndag kl. 10.00 – 12.00