FÆLLESSKABET
I CIKORIEHAVEN

Kom til Åbent Hus:
Søndag kl. 10.00 - 12.00

Find os på Cikoriegade, 2640 Hedehusene

HER KENDER
VI HINANDEN

I Cikoriehaven har du mulighed for at vælge fællesskabet til efter behov. I den grønne midte kan alle beboere mødes. Både til planlagte, organiserede fællesaktiviteter og mere uformelle, impulsive hyggesnakke. 

Placering af boliger og fællesfaciliteter er planlagt efter at skabe de bedste rammer for fællesskabets udfoldelse.

Privatliv får du masser af inden døre – og på din egen altan eller terrasse. Det er dig alene, der bestemmer, hvor meget du vil deltage i, og der er altid mulighed for at vælge fællesskabet til eller fra alt efter humør og behov.

Boligernes indbyrdes orientering og placering er bygget op efter et princip, hvor man til de fleste boliger ankommer til bygningen fra gårdrummet, så alle møder hinanden. På den måde vil det store fællesskab forstærkes.

Jes Johansen, Arkitekt – tnt Arkitekter

FÆLLESSKABET
BEGYNDER I
FÆLLESHUSET

Fælleshuset er Cikoriehavens naturlige midtpunkt. Ved siden af kan børnene lege på den hyggelige legeplads, mens de voksne nydernaboskabet med en kop kaffe, øl eller vin på den store terrasse med udekøkken og grill.

På området mellem terrassen og stien langs med rækkehusene kan beboerne etablere deres egen køkkenhave og plukke løs af krydderurterne til aftenens grillmenu.

På arealet mellem terrassen og stien langs rækkehusene, er der mulighed for at beboerne kan etablere deres egen køkkenhave tilhørende fællesskabet.

Fælleshuset danner rammen for hyggelige sammenkomster for alle Cikoriehavens beboere. Det er her, man mødes til madklub, sommerfest og julehygge. Huset indeholder et stort opholdsrum, en garderobe og et toilet. Der er selvfølgelig også et rummeligt køkken, hvor madklubben kan kokkerere. Og der er direkte udgang til den store, solrige terrasse.

Fælleshuset kan opvarmes og dermed bruges til sociale begivenheder året rundt.


FÆLLESSKABET

I CIKORIEHAVEN

I Cikoriehaven er du en del af et fællesskab. De forskellige boliger omgiver den grønne midte, hvor alle kan mødes i det store fælleshus.
Det er trygt at bo i et fællesskab, hvor I kender og passer på hinanden. 

KONTAKT - HAR DU SPØRGSMÅL,
ER VI KLAR TIL AT SVARE DIG

Vil du vide mere om de kommende boliger i  Cikoriehaven, holder vi åbent hus hver søndag. Her vil vores dygtige mæglere fra danbolig fortælle dig meget mere om projektet, fælleshuset og livet i Nærheden.

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte mægler på tlf. 70 20 30 17  eller sende en besked via kontaktformularen. 

UDFYLD FORMULAREN SÅ KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT

KONTAKT MÆGLER

PROJEKTSALG
danbolig København Projektsalg & udlejning
Holbergsgade 11
1057 København K
Tlf.: 70 20 30 17
koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

UDVIKLER / BYGHERRE
AG GRUPPEN
www.aggruppen.dk

Design and powered by nood.