LEJLIGHEDER
I CIKORIEHAVEN

Kom til Åbent Hus:
Søndag kl. 10.00 - 12.00

Find os på Cikoriegade, 2640 Hedehusene

LIVSNYDER I
LEJLIGHED

Gør som den solelskende Cikorieblomst, der følger solens gang over himlen, og nyd livet på din egen altan eller terrasse. I Cikoriehavens 2-, 3-, og 4-værelses ejerlejligheder er der lys, luft og nærhed til de mange ugenerede naturområder og boligforeningens trygge fællesskab.

Lejlighedslivet i Cikoriehaven er et begivenhedsrigt liv midt imellem grøn natur og spændende by. Du bliver en del af Nærheden, der har sat rammerne for et nemt hverdagsliv med indkøb, skole, legepladser og station. Og ikke mindst bydelens stærke fællesskaber, der driver kulturlivet, sportsforeninger og sociale begivenheder.

Den attraktive beliggenhed bliver yderligere forstærket af den korte distance til København, de få kilometer til RUC og Roskilde samt de nærtliggende naturområder, der indbyder til sportsaktiviteter og løbeture.

NYBYGGEDE
LEVERUM

Cikoriehavens etagebyggeri består af 2-, 3- og 4-værelses ejerlejligheder.

Lejlighederne indrettes, så køkken eller stue ligger i åben forbindelse til en skøn altan, eller en terrasse i stueetagen. Der er naturligvis gulvvarme i alle rum. Hver lejlighed har badeværelse med vaskesøjle og depotrum integreret i boligen.

De forskellige bygninger bindes sammen af det store, grønne fællesområde med udekøkken, legeplads og blomstrende biodiversitet.

Alle boliger har egen altan eller terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes i de dejlige omgivelser.

Der er lagt vægt på at trække områdets vilde natur ind i gårdrummet, som får en naturlig og engagtig beplantning, der fremmer biodiversiteten og begrænser driftsomkostningerne for beboerne.


EJERBOLIGER
MED
GULD-CERTIFICERING

Cikoriehaven udvikles efter certificeringen DGNB Guld. Det vil sige, at byggeriet hele vejen under projektering og opførelse har gennemgået en streng kontrol med fokus på høj kvalitet.

Arkitekterne har blandt andet haft stort fokus på skybrudssikring af Cikoriehaven. Rækkehusene får levende sedumtage, der optager regnvandet og skåner kloaknedløbet ved store regnskyl. I den grønne fælleshave, dannes et mindre vandbassin, når en lavning fyldes med det overskydende regnvand, som drænes fra bygninger og fællesarealer. DGNB guld-certificeringen har også indflydelse på valget af byggematerialer og er din garanti for, at der er brugt sikre byggematerialer, uden sundhedsskadelige stoffer.

KONTAKT MÆGLER

KONTAKT - HAR DU SPØRGSMÅL,
ER VI KLAR TIL AT SVARE DIG

Vil du vide mere om de kommende boliger i  Cikoriehaven, holder vi åbent hus hver søndag. Her vil vores dygtige mæglere fra danbolig fortælle dig meget mere om projektet, fælleshuset og livet i Nærheden.

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte mægler på tlf. 70 20 30 17  eller sende en besked via kontaktformularen. 

UDFYLD FORMULAREN SÅ KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT

PROJEKTSALG
danbolig København Projektsalg & udlejning
Holbergsgade 11
1057 København K
Tlf.: 70 20 30 17
koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

UDVIKLER / BYGHERRE
AG GRUPPEN
www.aggruppen.dk

Design and powered by nood.