BLIV EN DEL AF
NÆRHEDEN

Kom til Åbent Hus:
Søndag kl. 10.00 - 12.00

Find os på Cikoriegade, 2640 Hedehusene

NÆRHEDEN -
FREMTIDENS FORSTAD

Det er slut med at forestille sig forstaden som noget fjernt og kedeligt. Nærheden bliver løftet til en moderne og bæredygtig forstad, hvor boliger, indkøbsmuligheder, kollektiv trafik, skole og grønne områder går op i en højere enhed.

De innovative planer om at skabe fremtidens forstad er i fuld gang med at udfolde sig.

Siden de første flyttebiler kørte ind i Nærheden i 2018, er tilflytningen gået stærkt. Beboer nr. 1000 er i år flyttet ind i den nye bydel. Når hele det mangfoldige område står færdigt, vil Nærheden rumme 7000 indbyggere i de ca. 3200 ejer-, leje- og andelsboliger.

FÅ PLADS I
FREMTIDENS

FOLKESKOLE

I 2021 åbner Nærheden sin helt egen folkeskole, Læringshus Nærheden, som bliver en innovativ en af slagsen! Fra 0.-9. klasse bliver der fuldt fokus på science, design, kommunikation, kreativitet og samarbejde.

Læringshus Nærheden er udviklet i samarbejde med blandt andet LEGO og Microsoft for at skabe en moderne folkeskole, hvor eleverne bliver udfordret og motiveret til at få opbygget stærke fremtidskompetencer. 

Derudover kommer bygningen til at rumme vuggestue og børnehave, så Nærhedens yngste beboere også møder det inspirerende og kreative miljø helt fra starten.

LYKKEN ER AT
HAVE ALTING
I NÆRHEDEN

Vi ønsker os alle det samme. Et nemt hverdagsliv hvor alt er inden for rækkevidde. Kort til indkøb, kort til arbejde, kort til skole, kort til fritid, kort til natur, kort sagt: alting i nærheden.

I Nærheden får du opfyldt ønsket om en praktisk hverdag med adgang til områdets utallige fællesfaciliteter. Du har samtidig mulighed for at trække dig tilbage og nyde naturens ro.

Planlægningen af infrastruktur, de nye boliger og de mange fællesfaciliteter gør bydelen til en unik kombination af byliv og natur.

KONTAKT - HAR DU SPØRGSMÅL,
ER VI KLAR TIL AT SVARE DIG

Vil du vide mere om de kommende boliger i  Cikoriehaven, holder vi åbent hus hver søndag. Her vil vores dygtige mæglere fra danbolig fortælle dig meget mere om projektet, fælleshuset og livet i Nærheden.

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte mægler på tlf. 70 20 30 17  eller sende en besked via kontaktformularen. 

UDFYLD FORMULAREN SÅ KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT

KONTAKT MÆGLER

PROJEKTSALG
danbolig København Projektsalg & udlejning
Holbergsgade 11
1057 København K
Tlf.: 70 20 30 17
koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

UDVIKLER / BYGHERRE
AG GRUPPEN
www.aggruppen.dk

Design and powered by nood.