Kom hjem til Nærheden

Cikoriehaven er en del af Nærheden, den nye bydel i Hedehusene.

Her finder du alle de små og store oplevelser og muligheder, der gør hverdagen større og hjemmelivet sjovere – både når du er i humør til fællesskab, og når du trænger til oplevelser alene i fred og ro.

Butikker, skole, legepladser, grønne parker, springcenter byhave og udekøkken er blot nogle af de ting, du får i Nærheden.

Der er rum til fællesskab og liv i Kvarterhusene

Det første af tre Kvarterhuse er allerede klar i Nærheden; det er moderne forsamlings- og beboerhuse bygget til fællesskabet med køkken, toilet, store opholdsrum og overdækket terrasse.

Her får du og dine naboer et sted med plads til det, I har lyst til - fællesspisning, foredrag, spilaftener, madklub, krea-hold og åbent hobbyværksted, alt sammen drevet af bydelsforeningen og af fællesskabet.

Læs mere om boligerne
En skoledag med science og innovation på skemaet

450 meter fra Cikoriehaven ligger Læringshus Nærheden; en af landets førende skoler indenfor projektbaseret læring, der rummer både skole, SFO, integreret børnehave og klub.

Udviklet i samarbejde med LEGO Education, Microsoft og Teknologisk Institut er det et sted, hvor børnene lærer i helt andre rammer. De traditionelle klasseværelser og klassisk tavleundervisning er skiftet ud med fleksible rum, gruppearbejde, klatretrapper og bevægelse, for her ved de, at børn lærer bedst med kroppen og sanserne og pulsen.

Grønne pladser og natur i Nærheden

Overalt i Nærheden er naturen tænkt ind i byen. Her er grønne parker og byrum, hvor små stier, bakker, bænke og grønne lommer indbyder til en gåtur, en kop kaffe og en god snak.

Her er legepladser og aktivitetsområder – side om side med den fælles byhave med udekøkken, grill og køkkenhave, den rolige Hvile Plads og springcenteret.

Loop’et er navnet på den grønne hovedgade, der forbinder Nærheden med Hedehusene. Her kan du gå eller cykle til skole, indkøb og aktiviteter og ind til byen. Stien veksler mellem rekreative områder med rum til leg og ophold og aktivitetszoner, hvor du kan få pulsen helt op.

Læs om oplevelserne i området
Jeg vil vide mere

Har du spørgsmål til boligerne, vil du kontaktes eller tilmeldes vores nyhedsbrev? Så udfyld formularen her!

Du er også altid velkommen til selv at kontakte mægleren på 70 20 30 17 eller koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

Kontakt
chevron-down

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.