PLANER
OG PRISER

Kom til Åbent Hus:
Søndag kl. 10.00 - 12.00

Find os på Cikoriegade, 2640 Hedehusene


BÆREDYGTIGE BOLIGER
MED
GULD-CERTIFICERING

Cikoriehaven udvikles efter bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. Det vil sige, at byggeriet hele vejen under projektering og opførelse har gennemgået en streng kontrol med fokus på miljømæssig kvalitet.

Arkitekterne har blandt andet haft stort fokus på skybrudssikring af Cikoriehaven. Rækkehusene får levende sedumtage, der optager regnvandet og skåner kloaknedløbet ved store regnskyl. I den grønne fælleshave, dannes et mindre vandbassin, når en lavning fyldes med det overskydende regnvand, som drænes fra bygninger og fællesarealer. DGNB guld-certificeringen har også indflydelse på valget af byggematerialer og er din garanti for, at der er brugt sikre og bæredygtige byggematerialer, uden sundhedsskadelige stoffer.

KONTAKT - HAR DU SPØRGSMÅL,
ER VI KLAR TIL AT SVARE DIG

Vil du vide mere om de kommende boliger i  Cikoriehaven, holder vi åbent hus hver søndag. Her vil vores dygtige mæglere fra danbolig fortælle dig meget mere om projektet, fælleshuset og livet i Nærheden.

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte mægler på tlf. 70 20 30 17  eller sende en besked via kontaktformularen. 

UDFYLD FORMULAREN SÅ KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT

KONTAKT MÆGLER

LOKAL MÆGLER
danbolig Taastrup / Hedehusene
Taastrup Hovedgade 103,
2630 Taastrup
Tlf.: 43 71 00 29
taastrup@danbolig.dk

PROJEKTSALG
danbolig København Projektsalg & udlejning
Holbergsgade 11
1057 København K
Tlf.: 70 20 30 17
koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

UDVIKLER / BYGHERRE
AG GRUPPEN
www.aggruppen.dk

Design and powered by nood.