RÆKKEHUSE
I CIKORIEHAVEN

Kom til Åbent Hus:
Søndag kl. 10.00 - 12.00

Find os på Cikoriegade, 2640 Hedehusene

I DE GRØNNE
RÆKKER

De moderne rækkehuse åbner for drømmen om en privat have nær Cikoriehavens mangfoldige fællesskab. Du kan derfor vælge at nyde solen på egen terrasse eller dyrke fællesskabet i foreningens fælleshus.

Den traditionelle foreningstanke og de mange fællesfaciliteter indbyder til hyggelige, sociale sammenkomster hele året rundt.

ET MODERNE
FAMILIELIV

De familievenlige rækkehuse er i to etager, og indeholder store, lyse leverum til det moderne familieliv. Stueetagen består af entré, toilet med vaskesøjle, stort køkken-alrum og stue. Førstesalen er indrettet med stort badeværelse og tre værelser.

Solen og udelivet kan nydes fra den private terrasse, og i ”forhaven” findes et skur til haveredskaber, udelegetøj, grill, vinteropbevaring mm. 

Alle rækkehusene har egen parkeringsplads i forbindelse med huset.

Husenes tage er beklædt med sedum, som et grønt, frodigt tæppe, der skifter farve med årstiderne. Sedumtaget er en miljøvenlig løsning, der naturligt optager en stor del af regnvandet. Og så er det endda smukt at se på.


BÆREDYGTIGE BOLIGER
MED
GULD-CERTIFICERING

Cikoriehaven udvikles efter bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. Det vil sige, at byggeriet hele vejen under projektering og opførelse har gennemgået en streng kontrol med fokus på miljømæssig kvalitet.

Arkitekterne har blandt andet haft stort fokus på skybrudssikring af Cikoriehaven. Rækkehusene får levende sedumtage, der optager regnvandet og skåner kloaknedløbet ved store regnskyl. I den grønne fælleshave, dannes et mindre vandbassin, når en lavning fyldes med det overskydende regnvand, som drænes fra bygninger og fællesarealer. DGNB guld-certificeringen har også indflydelse på valget af byggematerialer og er din garanti for, at der er brugt sikre og bæredygtige byggematerialer, uden sundhedsskadelige stoffer.

KONTAKT - HAR DU SPØRGSMÅL,
ER VI KLAR TIL AT SVARE DIG

Vil du vide mere om de kommende boliger i  Cikoriehaven, holder vi åbent hus hver søndag. Her vil vores dygtige mæglere fra danbolig fortælle dig meget mere om projektet, fælleshuset og livet i Nærheden.

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte mægler på tlf. 70 20 30 17  eller sende en besked via kontaktformularen. 

UDFYLD FORMULAREN SÅ KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT

KONTAKT MÆGLER

PROJEKTSALG
danbolig København Projektsalg & udlejning
Holbergsgade 11
1057 København K
Tlf.: 70 20 30 17
koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

UDVIKLER / BYGHERRE
AG GRUPPEN
www.aggruppen.dk

Design and powered by nood.