RÆKKEHUSE I CIKORIEHAVEN

De familievenlige rækkehuse er i to etager, og indeholder store, lyse leverum til det moderne familieliv. Stueetagen består af entré, toilet med vaskesøjle, stort køkken-alrum og stue. Førstesalen er indrettet med stort badeværelse og tre værelser.

Solen og udelivet kan nydes fra den private terrasse, og i ”forhaven” findes et skur til haveredskaber, udelegetøj, grill, vinteropbevaring mm.

Alle rækkehusene har egen parkeringsplads i forbindelse med huset.

Husenes tage er beklædt med sedum, som et grønt, frodigt tæppe, der skifter farve med årstiderne. Sedumtaget er en miljøvenlig løsning, der naturligt optager en stor del af regnvandet. Og så er det endda smukt at se på.

Kom til Åbent Hus

Kom til Åbent Hus på og oplev de nybyggede ejerboliger. Vi er at finde på Cikoriegade, 2640 Hedehusende:

Onsdag kl. 16.00 – 17.00
Søndag kl. 10.00 – 12.00

I DEN GRØNNE RÆKKER

De moderne rækkehuse åbner for drømmen om en privat have nær Cikoriehavens mangfoldige fællesskab. Du kan vælge at nyde solen på din egen terrasse eller dyrke fællesskabet i foreningens fælleshus. De mange fællesfaciliteter indbyder til hyggelige, sociale sammenkomster hele året rundt.

EJERBOLIGER MED GULD-CERTIFICERING

Cikoriehaven udvikles efter certificeringen DGNB Guld. Det vil sige, at byggeriet hele vejen under projektering og opførelse har gennemgået en streng kontrol med fokus på høj kvalitet.

Arkitekterne har blandt andet haft stort fokus på skybrudssikring af Cikoriehaven. Rækkehusene får levende sedumtage, der optager regnvandet og skåner kloaknedløbet ved store regnskyl. I den grønne fælleshave, dannes et mindre vandbassin, når en lavning fyldes med det overskydende regnvand, som drænes fra bygninger og fællesarealer. DGNB guld-certificeringen har også indflydelse på valget af byggematerialer og er din garanti for, at der er brugt sikre byggematerialer, uden sundhedsskadelige stoffer.

SÆT DIT EGET PRÆG

Når du køber en bolig i Cikoriehaven, har du mulighed for selv at tage designvalg på udvalgte områder, så du kan skabe det hjem, du drømmer om.

Cikoriehavens boliger er indrettet i en lys, skandinavisk stil med tidløse kvalitetsmaterialer, men det er dine designvalg, der gør forskellen, og gør din bolig helt unik.