Skal dit barn gå
i fremtidens skole?

Forestil dig en specialdesignet fremtidsskole, udviklet i samarbejde med Microsoft og Lego, hvor science, teknologi og kreativitet får fuldt fokus, og børnenes naturlige nysgerrighed får lov til at folde sig ud. Senere på året åbner fremtidens skole Læringshuset i Nærheden, og de omkringliggende familieboliger i Cikoriehaven bliver populære for børnefamilier, der er vokset ud af den lille lejlighed, og vil have luft, natur og masser af plads. Salget er i gang.

Lykken findes i Nærheden. I Cikoriehavens kommende andelsrækkehuse og -lejligheder kan spirende børnefamilier slå rødder i et trygt område fyldt med legekammerater. Den gennemtænkte bydel Nærheden er bevidst skabt til at give en så nem hverdag som muligt for den moderne, travle børnefamilie. Som prikken over i’et får området sin helt egen fremtidsskole med store visioner. Måske er det her, mellem fredede naturoaser, trygge gangstier, legepladser, søde naboer, fælleshuse og fritidsaktiviteter, i det trendy ”landsby-samfund”, at dit barn skal vokse op?
Du kan se hvilke familieboliger, der er ledige i Cikoriehaven her.

Som skabt til travle familiepuslespil
Der findes ingen så stressede som småbørnsforældre, der forsøger at få hverdagspuslespillet til at gå op. Der skal sørges for aflevering, madpakker, legeaftaler, fritidsinteresser, indkøb, vasketøj, lektier, aftensmad – ja, listen bliver ved. Derfor er det praktiske familieliv tænkt med ind i alle detaljer i udviklingen af den innovative bydel i Nærheden i Hedehusene. Der er et stort supermarked, gode p-forhold og nem adgang til offentlig transport, springcenter med fritidstilbud, legepladser, fællesområder og den nye banebrydende fremtidsskole, som også indeholder daginstitution og fritidsordning.
Det skal være nemt at være børnefamilie i Nærheden.

Danmarks første science skole
Nærhedens nye fremtidsskole hedder Læringshuset og er den første skole i Danmark, hvor pædagogik og læringsmetoder er tegnet ind i arkitekturen med et fokus på fremtidens kompetencer. Væk med den støvede gamle folkeskole, hvor børn kun skal sidde stille, tie stille og lytte til læreren gennem en lang skoledag. Ind med entreprenørskab og legesyge værktøjer, der ruster børn til fremtiden. Læringshuset er lidt af et designlaboratorium; en pulserende, lille miniby midt i Nærheden.

I forbindelse med skolen kommer en ny fritidsklub, ligesom familiernes mindste børn kan afleveres i den integrerede daginstitution. Denne måde at sammenkoble daginstitution og skole på gør det ekstra trygt for børnene at vokse op i Nærheden, hvor legekammeraterne forbliver de samme hele barndommen, og hverdagens afleveringssted er i den samme lille boble. I disse år, hvor flere og flere børnefamilier søger ud af København og søger mere nærhed og trygge omgivelser til deres børn, giver skabelsen af Nærhedens bydel og Fremtidens Skole kun endnu mere mening.
Lige nu summer det på byggepladsen og snart står den kreativeskole med de mange grønne uderum, klar til at modtage de første heldige børn.

Ud af byen – mod det trygge børneliv
Vores børn er det allervigtigste, vi har. Derfor er skolevalg en kæmpe beslutning og lidt af en mavepuster for de fleste forældre. Skal vi blive i lejligheden, eller skal vi flytte ud af byen og jagte en god skole? De nyeste tendenser peger på, at mange børnefamilier forlader storbyerne, når barnet når skolealderen, og det skal besluttes, hvor barnet skal tilbringe de næste 10 år af sit skoleliv.
Kun 20 minutter fra København, i Nærheden ved Hedehusene Station, er der taget højde for børnefamiliernes behov og skabt den perfekte børnebydel med sammenhængende gangstier, legepladser, dagligvarebutikker, fritidstilbud, søer, naturområder og så selvfølgelig den nye fremtidsskole. Du kan læse mere om området her.

Børnenes Cikoriehaven
De mange tilflyttende børnefamilier kræver bæredygtige, moderne og rummelige boliger. Andelsboligforeningen Cikoriehaven består både af 2-plans rækkehuse med egen parkeringsplads og have, eller store lejligheder med altan. Men bedst af alt er den store grønne fælleshave med
legeplads, grønne bede, og et stort fælleshus til hyggelige sommerfester med naboerne.
Der er lagt op til godt naboskab og leg i Cikoriehaven. Du kan finde alle plantegninger og priser
her.

Vil du vide mere om Cikoriehaven?

Skriv dig op her og bliv kontaktet af en mægler.

Bor du i ejerbolig?*
Betingelser*

Kom til Åbent Hus i Cikoriehaven

Kom til Åbent Hus og oplev de nybyggede ejerboliger. Vi er at finde på Cikoriegade, 2640 Hedehusende:

Onsdag kl. 16.00 – 17.00
Søndag kl. 10.00 – 12.00