HVAD ER EN
ANDELSBOLIG?

Kom til Åbent Hus:
Søndag kl. 10.30 - 12.30

Find os på Cikoriegade, 2640 Hedehusene

SKAL VI HJÆLPE DIG
MED DIT BOLIGKØB?

Det behøver ikke være kompliceret at købe en andelsbolig.
I samarbejde med Nordea har vi fået forhåndsgodkendt dit andelsboligkøb, så du hurtigt kan komme videre med din boligdrøm.
Ejendomsmægler Anne Crone gennemgår processen, og selvom det hele kan virke lidt teknisk, står vi klar til at hjælpe dig gennem forløbet.
Har du fortsat spørgsmål til køb af en andelsbolig, eller skal vi hjælpe dig videre med finansieringen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf: 70 20 30 17

thumbnail-andelsboligvideo

HVAD ER EN
ANDELSBOLIG?

Andelsboligforeningen Cikoriehaven I består af 54 andelsboliger.
Andelsboligforeningen bliver en del af en overordnet grundejerforening, som varetager driften af fælles områder og fælleshus.

Købet af en andelsbolig og indtræden i andelsboligforeningen skal være en tryg oplevelse for alle.

Formålet med andelsboligforeningen er at drive Cikoriehaven i fællesskab og have medbestemmelse og indflydelse på drift, økonomi og vedligeholdelse. Dette træffes der beslutning om på den fælles generalforsamling.

DET TRYGGE
BOLIGLIV

At bo i en andelsbolig betyder, at I er fælles om de store udvendige vedligeholdelsesudgifter. Du står derfor ikke alene med denne udgift til boligen. Fremtidige vedligeholdelsesplaner bliver drøftet i fællesskab. Dette giver et sikkert og trygt boligliv for alle.

VÆSENTLIGE
KARAKTERISTIKA VIL BLIVE:

  • Andelsboligforeningen er en selvstændig juridisk enhed på linje med et aktie- eller anpartsselskab. Andelsboligforeningen hæfter over for foreningens kreditorer (bl.a. realkredit og bank). Andelshaverne hæfter alene med deres indskud.

  • Andelsboligforeningen har tinglyst adkomst til den samlede ejendom.

  • Andelsboligforeningen styres via beboerdemokrati.

ANDELSHAVERNE

  • Til andelen er knyttet brugsretten til en bestemt bolig.

  • Den enkelte andelshaver har andel i foreningens formue i samme forhold som det oprindelige indskud.

  • Andelshaverne har via generalforsamlingen direkte indflydelse på driften af foreningen, herunder valg af bestyrelse (daglig ledelse) og alle øvrige beslutninger.

  • Der kan ydes lån mod pant i andelen. Pant tinglyses i Andelsboligbogen. Finansiering af det kontante indskud kan opnås på fornuftige vilkår. Lån til indskud ydes aktuelt med en rente på 3-4% p.a. Afviklingsperiode normalt 20 år, men ekstraordinært op til 25 – 30 år.

  • Alle udgifter til andelsboligen er indeholdt i boligafgiften (realkreditlån, ejendomsskat, renovation, vedligeholdelse, forsikring mv.), bortset fra forbrugsafhængige udgifter i egen bolig, såsom vand, varme, elektricitet og lign. som andelshaver selv skal betale direkte til det valgte forsyningsselskab.

KONTAKT - HAR DU SPØRGSMÅL,
ER VI KLAR TIL AT SVARE DIG

Vil du vide mere om de kommende boliger i  Cikoriehaven, holder vi åbent hus hver søndag. Her vil vores dygtige mæglere fra danbolig fortælle dig meget mere om projektet, fælleshuset og livet i Nærheden.

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte mægler på tlf. 70 20 30 17  eller sende en besked via kontaktformularen. 

UDFYLD FORMULAREN SÅ KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT

KONTAKT MÆGLER

LOKAL MÆGLER
danbolig Taastrup / Hedehusene
Taastrup Hovedgade 103,
2630 Taastrup
Tlf.: 43 71 00 29
taastrup@danbolig.dk

PROJEKTSALG
danbolig København Projektsalg & udlejning
Holbergsgade 11
1057 København K
Tlf.: 70 20 30 17
koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

UDVIKLER / BYGHERRE
AG GRUPPEN
www.aggruppen.dk

Design and powered by nood.