Vil du flytte ind i fremtidens
nye grønne forstad?

Velkommen til Cikoriehaven i Nærheden – midt imellem København og Roskilde. Her vil du møde alt fra et trygt naboskab, til naturskønne områder og et kreativt designlaboratorium. Her er der plads til hver og én.

Til dig med noget på hjerte
Cikoriehaven er opkaldt efter blomsten Cikorie, og den grønne tankegang er tænkt ind i alle aspekter i arkitekturen og byggeriet. Især det grønne uderum danner rammerne om ejerforeningens unikke gårdmiljø. Her finder du et fællesskab som intet andet og hvor trygt naboskab, grønt uderum og socialt samvær vægter højt.

Byggeriets hjerte finder du i Fælleshuset som er Cikoriehavens naturlige midtpunkt. Her er du omgivet af hyggelige legepladser, et inspirerende udekøkken, køkkenhaver, skønne terrasseområder og meget mere. Alt, hvad du behøver for at skabe hyggelige rammer om sammenkomster for alle beboere, hele året rundt.

Til dig der elsker naturen
Når man bor i et boligprojekt opkaldt efter blomsten Cikorie, kan man nærmest ikke komme tættere på naturen. Hvis ikke lige det var fordi at Sejlbjerg Mose og Hedeland Naturpark lå lige rundt om hjørnet.

Sejlbjerg Mose er et fredet naturområde og her forsvinder timerne let, når man går på opdagelse og fordyber sig i den skønne natur. De flotte gangstier har udsigt både til lands, til vands og i luften. Her kan du spotte vilde urter, fiske og tage på kanoture til lyden af vandets rolige skvulpen og fuglenes yndige klang.

I Hedeland Naturpark er der derimod fuld fart på. I parken finder du b.la. Danmarks største skibakke, der med en højde på 50 meter også kan prale af at have en helt unik udsigtspost. Skal den have endnu mere gas, kan du tage en tur på den 1,3 kilometer lange powerfitnessbane med 12 træningsstationer, der alle giver mulighed for forskellige styrke- og smidighedsøvelser.

Er du derimod mere til at få pulsen lidt ned, kan du tage en dejlig tur i veterantoget og opleve naturen fra et nyt perspektiv, besøge naturparkens vinterrasser med mere end 3000 vinstokke, tage plads i en af Amfiteatrets over 4000 pladser eller tage ophold med en picnickurv under armen og nyde din frokost på en af de mange opholdspladser. Ganske enkelt, et skønt natur- og fritidsområde, som giver rig mulighed for masser af aktiviteter for hele familien.

Til den kreative sjæl
Med et kæmpe brag fra en nitrogenbombe tog elever og borgmester Michael Ziegler første spadestik til fremtidens skole, Læringshuset Nærheden og i august 2021 stod skolen klar.

Det blev et farvel til den støvede, gamle folkeskole som vi kender den, hvor børn bare skal sidde stille, tie stille og lytte til læreren gennem en lang skoledag. Til gengæld blev det et stort og varmt velkommen til en ny verden fuld af legesyge værktøjer, der ruster børn til fremtiden. Læringshuset er lidt af et designlaboratorium. Det er specialdesignet og udviklet i samarbejde med Microsoft og Lego og giver børnene mulighed for at fordybe sig i videnskab, teknologi og kreativitet.
Pædagogik og læringsmetoder har fået sig en rusketur og er en del af Læringshusets DNA, hvor fokusset er på fremtidens kompetencer: kreativitet, kommunikation, kritisk tænkning og samarbejde.

Vores børn og unge skal være med til at løse fremtidens udfordringer - globalt, nationalt og lokalt. Det handler om bæredygtige løsninger i forhold til natur, ressourcer og sociale og økonomiske udfordringer. Derfor skal eleverne lære at tænke kritisk og kreativt ved at stoppe op og spørge: 'Kan det her gøres anderledes og bedre?' for så at eksperimentere og afprøve idéerne konkret. Det skal læringshusets rammer understøtte og inspirere til.

Michael Ziegler, Borgmester i Høje Taastrup kommune

Vil du vide mere om Cikoriehaven?

Skriv dig op her og bliv kontaktet af en mægler.

Bor du i ejerbolig?*
Betingelser*

Kom til Åbent Hus i Cikoriehaven

Kom til Åbent Hus og oplev de nybyggede ejerboliger. Vi er at finde på Cikoriegade, 2640 Hedehusende:

Onsdag kl. 16.00 – 17.00
Søndag kl. 10.00 – 12.00