OMRÅDET OMKRING
CIKORIEHAVEN

Kom til Åbent Hus:
Søndag kl. 10.00 - 12.00

Find os på Cikoriegade, 2640 Hedehusene

TÆT
DET HELE

Cikoriehavens placering er tæt på alt. Via de naturskønne gangstier kommer du hurtigt til Hedehusene Station, hvorfra toget tager dig til København på kun 18 minutter, eller til Roskilde på bare 7 minutter.

Fjern forstad? Nej, absolut ikke. Vi mødes på Rådhuspladsen om 20 minutter!

LYKKEN FINDES
I NÆRHEDEN

Der er rigelig plads til de små i Cikoriehaven. Her kan familien slå rødder og nyde godt af et nemt hverdagsliv, hvor alt findes i nærmiljøet.

Der kan købes ind lige rundt om hjørnet, og både store og små kan afleveres i den lokale, nyåbnede skole og daginstitution i midten af Nærheden. Skolen bliver en central og lokal bygning i bydelen, som styrker det sociale fællesskab. Der vil ikke gå længe, før I kender mange af de andre familier i den nye bydel.

Noget af det bedste ved Cikoriehaven og bydelen Nærheden er de trygge og børnevenlige omgivelser. Her kan fællesskabet virkelig mærkes. Der er legekammerater alle vegne, og børnene kan mødes på de mange fælles legepladser. Leg og socialt samvær er tænkt naturligt ind i hele byrummet.

HVAD MOSEN
GEMTE

Fra boligerne i Cikoriehaven er der ikke langt til det store fredede naturområde Sejlbjerg Mose. Her kan du nyde den uspolerede natur i al sin vildhed. Gå på opdagelse med familien og bliv klogere på de mange dyrearter, løb en tur eller lad dig opsluge af stilheden ved søbredden.


TUREN
GÅR
TIL HEDELAND

Udover Cikoriehavens naturrige nærmiljø, får du kort afstand til Hedeland Naturpark. Et stort naturområde med et smukt, kuperet terræn, hvor du fra picnictæppet kan nyde udsigten over søer, sletter, bakker og træer. Hedeland flettes sammen af utallige stisystemer med rig mulighed for at gå på vandre- og opdagelsesture i området.

Det store grønne område er også kendt for sin
alpin skibakke, sine populære kælkebakker, golfbane og et udendørs amfiteater. Om vinteren bliver Hedelands høje bakke forvandlet til et 300 meter højt skiparadis. Hele familien kan suse ned ad Danmarks højeste skibakke, og tage skiliften op igen. Bagefter kan I gå hjem og få en kop varm kakao i Cikoriehaven. Om sommeren tilbyder den høje bakke en fantastisk udsigt over hele Hedeland Naturpark. Dyst om, hvem der når først til toppen.

KONTAKT - HAR DU SPØRGSMÅL,
ER VI KLAR TIL AT SVARE DIG

Vil du vide mere om de kommende boliger i  Cikoriehaven, holder vi åbent hus hver søndag. Her vil vores dygtige mæglere fra danbolig fortælle dig meget mere om projektet, fælleshuset og livet i Nærheden.

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte mægler på tlf. 70 20 30 17  eller sende en besked via kontaktformularen. 

UDFYLD FORMULAREN SÅ KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT

KONTAKT MÆGLER

PROJEKTSALG
danbolig København Projektsalg & udlejning
Holbergsgade 11
1057 København K
Tlf.: 70 20 30 17
koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

UDVIKLER / BYGHERRE
AG GRUPPEN
www.aggruppen.dk

Design and powered by nood.