200 meter til skoven og 3 minutter på cykel til toget

På den ene side af Cikoriehaven venter de store oplevelser: Få minutter herfra tager motorvej og tog dig i rutefart mod København og Roskilde, mod lufthavn og færge.

Og lige på den anden side er hverdagens små ture med madpakke, termokop og tæppe i rygsækken, fornuftige sko, ud i skoven og langs mosens små, snoede stier; ud og mærke de bløde blade og opdage glæden ved ro, god tid og naturen.

Et hjem midt i naturens oplevelser

Lige ved siden af Cikoriehaven finder du det store, fredede naturområde Sejlbjerg Mose. Her kan du fiske i fred eller sejle i kajak; gå en tur langs søen med familien eller pakke madkurven ud under træernes grønne tag.

Knap 4 kilometer herfra kan du udforske det enorme natur- og friluftsområdet Hedeland. Her venter naturlegepladser, golf, skibakke, fitnessbaner og rigtig mange andre oplevelser.

Hjemmeliv og byliv i ét

Fra Cikoriehaven har du kun en lille kilometer ind til centrum af Hedehusene. Her er alle de forretninger, specialbutikker og muligheder, som kun byen byder på: bibliotek og idrætspark, svømmehal og et rigt foreningsliv for alle aldre, station og kulturcenter.

Og med kun 3 minutter fra din hoveddør og op til togstationen på cykel, har du både Roskilde og København lige inden for rækkevidde. 

Læs om livet i Nærheden
Jeg vil vide mere

Har du spørgsmål til boligerne, vil du kontaktes eller tilmeldes vores nyhedsbrev? Så udfyld formularen her!

Du er også altid velkommen til selv at kontakte mægleren på 70 20 30 17 eller koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk

Kontakt
chevron-down

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.